Huvudvärk & pannkakor

Har så himla ont i huvudet, vet knappt vart jag ska ta vägen. Men får leta upp mina Alvedon och klämma i mig en eller två tabletter och hoppas på att huvudvärken flyger iväg till någon annan stackare!

Nu ska jag ta och göra något att äta, tror det får bli pannkakor. Det låter inte så dumt alltså! Så så får det bli alltså.

När pannkakorna är klara ska jag trycka ner min tjocka kropp i soffan och fortsätta kolla på Eldsjälsgalan!

Ha en go' kväll!


Tankar & känslor

Jag börjar inse hur kort tid det är kvar innan lillprinsen är beräknad, 41 dagar idag. Gick även in i vecka 35 (34+0) idag. Jag längtar efter honom något enormt. Men är samtidigt så himla rädd.
Hur ska det gå på förlossningen? Hur vet jag när det är värkar jag känner? Hur kommer det bli efter förlossningen? Kommer A hjälpa till? Vilka "vänner" kommer finnas kvar? Ja det finns tusen frågor till, men kan inte skriva alla här. Jag börjar tvivla på att jag gjorde rätt val med att behålla. Såklart ångrar jag inte min son, men jag ångrar att jag valde att behålla, nu när jag är så ung. Enligt barnmorskan var jag 17 år när jag blev gravid. Är 18 år när han föds. Hinner inte gå ut skolan. KANSKE får ta studenten om jag har tur. Men är inte klar med alla ämnen, så måste plugga igen det senare. Har inget jobb och lever på soc.

Slut på tankarna nu, ska kolla klart på Efterlyst och efter det dyka ner i badet en stund. Känns som att min rygg går av.


Förvirrande

Jag är trött på att det är flera av mina "vänner" som ringer/träffar mig under vissa dagar, men som senare håller sig borta i flera dagar.

Jag är glad över att du är pappan till min son, du kommer bli en underbar pappa. Men du verkar inte riktigt fokusera på det. Jag frågade om du ville komma hem till mig och kolla på min lägenhet, du sa ja. Men du har fortfarande inte kommit. Det stör mig inte speciellt mer än att hade det varit jag som varit pappan så hade jag velat veta att min son kommer ha det bra i den andres lägenhet. Menmen. Sånt är livet. Går in i vecka 35 imorgon och jag hoppas han inser att tiden går fort nu. Jag behöver all stöttning jag kan få, helst skulle jag vilja att han följer med till barnmorskan de sista gångerna.. Men man kan inte få allt och jag har fått äran att få världens finaste son, av just A.

Nu ska jag försöka sluta tänka på allt detta och ta tag i att packa upp lite kartonger, diska och storstäda detta stället!


Mat , korvstroganoff + ris


Done

Nu är muffinsen klara och disken är gjord! Nu ska jag slappa framför 112 - på liv och död !


Chokladmuffins


112 - på liv och död

Sitter just nu och kollar på 112 - på liv och död, idag har jag vart på soc, fick hjälp med hur jag ska dela upp min ekonomi och fick reda på lite annat smått och gott!
Efter det gick jag och mötte M & J, tog en cigg med dem, sedan gick jag och M hem till mig en stund. Sedan gick hon vidare och sen dess har jag bara suttit framför tvn. Nu funderar jag på att baka lite och sen ska jag vika ihop tvätten. Sedan får vi se vad som händer! Hörs kanske senare!


Måndag

Vaknade av alarmet vid 07;30, kände mig inte alls pigg så tog tempen och har feber.. Blev att stanna hemma från skolan. Nu har jag duschat, diskat min "lilla" hög med disk, och satt upp speglar. Ska bara ta ut lite skräp från tvrummet sen ska jag gå till stan, ska träffa min handläggare på ekonomi. Efter det ska jag hem och storstäda lägenheten, dammsuga, damma och svabba. Ska även vika in tvätten. Men nu måste jag skynda mig. Skriver mer senare! :)


Summer, i need you


BLOPPIS #2


Bloppis!

Kommentera om det är något ni vill ha så löser jag det, men bor ni inte i Eksjö/Nässjö så tillkommer frakt också för då behöver jag skicka det.

Men som sagt, vill ni ha något? KOMMENTERA!


Min frukost


Fruuukost

Japp, sovit kasst inatt, somnade vid 2, vaknade vid 5, somnade om och vaknade vid 6;30, somnade om och sov tills 10, sov oroligt nu på morgonen, så gav upp hoppet om att få sova.
Nu ska jag göra frukost, idag får det bli ägg, macka och kräm. Måste köpa mjölk också! Och efter frukosten ska jag tvätta.


Och jag kör loppisen här istället för på instagram!


Insta-loppis

Hej på er, jag funderar på att starta en Instagram-loppis. Vad säger ni om det? Sälja lite kläder jag aldrig använder! När jag är klar med allt dyker det upp en info här! GLÖM INTE BORT DET, INSTAGRAM-LOPPIS, SPRIIIIID!


ny dator

 
Japp, har varit iväg på en tripp till Jönköping och införskaffat mig en dator, blev en ASUS, helt okej faktiskt, och så var jag ju tvungen att testa camen också, så här kommer lite bilder, haha!

Dagens lunch - fläskfilé och potatiskroketter


Vecka 34 (33+2)


Hollywood heights marathon

Igår tillbringade jag mestadels av dagen tillsammans med mamma, vi gick och fikade på Lennart's, gick till Lindex, hittade ett par byxor till lillkillen, mamma köpte en matchande body till honom, så gullig hon är! Efter det åkte vi till Willys, handlade lite och sen körde hon hem mig. Storstädade, fick besök av M och bara tog det lugnt.

Idag väntas möte och sen följa med personalen från hvb-hemmet till Jönköping, jag ska köpa en dator!
Ska bli skönt, nu väntar jag bara på att mitt internet ska komma!


Efterlyst och skola

Idag vaknade jag vid 8:00, diskade, åt frukost och begav mig till skolan. Fick reda på att jag har läst årskurs 9s svenska, när jag egentligen ska läsa svenska 1 från gymnasiet. Så är lite besviken på min lärare. Menmen. Bara ta tag i skiten och hoppas att jag hinner innan bebben tittar ut! Efter skolan drog jag och M till ungdomsmottagningen och mötte upp C, jag och C gick till Apoteket och sen till Willys, jag var tvungen att köpa mjölk. Sedan gick vi vidare till Hvb-hemmet där jag plockade iordning det sista, så nu bor jag i lägenheten for real! Ikväll har jag bara slöat framför tvn och kollat på Tunnelbanan, Efterlyst och Chicago Fire. Helt okej. Nu ska jag ta en cigg och sen krypa ner i sängen.

Imorgon väntas diskning, storstädning och fika med mamma!


Summer, I need you


Tröttis

Har varit fullt upp idag, har flyttstädat, varit i skolan, varit hos barnmorskan (hon räknade ut att prinsen kommer väga ca 4000g när det är BF, stor kille här ja, och han är fixerad!) sen har jag lagat mat, pappa har varit här och satt upp hyllor och lite, haft sällskap av M & C olika tillfällen, har badat och bara slappat nu på kvällen. Går även in i vecka 34 (33+0) imon. Mysigt!
Men jag slipper gärna ryggvärken!

Nu ska jag krypa ner i sängen, imon innan skolan står disk på schemat!


Studentklänningar och limousine-snack

Har just nu kollat igenom på Nelly.com efter någon fin studentklänning. Men det är ju ganska svårt att välja en för jag vet ju inte hur min kropp ser ut när jag har fött prinsen. 
Min klass har förövrigt bestämt att de ska åka limousine, men det har inte jag någon vidare lust med, hade hellre velat åka flak som alla andra ska göra, så jag skiter nog i att åka med och träffar istället min prins sålänge. Men mer om det senare när det blir mer bestämt. Nu ska jag smsa Mini och säga att jag inte ska åka limousine, och så ska jag ut och röka. 

TUL

Hej på er, nu har jag varit på TUL, och allt såg jättebra ut. Han växer som han ska min lille prins. ♥
Pappa ville se hans ansikte men han hade inga planer på att vända upp ansiktet mot instrumentet, utan låg med ansiktet "inåt" magen. Han håller även på att fixera sig. Men det var så mysigt att se honom. Var liksom 14 veckor sen jag såg honom sist. Åh mitt lilla hjärta. ♥

Nu har jag precis betalat räkningar och ska läsa mina favoritbloggar. Sedan får vi se vad som händer. Skriver mer senare!

Kvällsfika

Nu ska jag gå och äta kvällsfika, vet inte vad det blir, men det märks.
Efter det blir det kolla lite på Johan Falk. Sen sova. Natti


Trött

Ligger i soffan är jättetröött och funderar på att vila lite, har varit i lägenheten idag och packat upp fler kartonger osv. Så nu är snart allt på plats!


Nyinflyttad från nattstad.

Hej. Amanda Sandell heter jag, är 18 år, och blivande mamma till en liten prins som beräknas titta ut 9 April. Vill ni veta något mer så kan ni bara fråga, ska svara så gott jag kan. Hoppas ni kommer stanna kvar! ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.