.

" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 8467217697 "

flyttar bloggen

japp numera bloggar jag på WWW.NATTSTAD.SE/SANDELLAMANDA :-)

lycklig 20130507

varit ute i solen hela dagen och bara myst, först med bara williot och sedan kom alexander hem också så vi va ute, så himla skönt. Va även och gick lite,.
& har äntligen fått svar om lägenheten och den är äntligen min!!! så senast den 1 juni blir jag och williot Nässjö-bor på riktigt, som jag har längtat! :-)

solning & lägenhetsvisning 20130507

jappjapp, idag står solning ute på gården samt lägenhetsvisning på schemat, åh så härlig dag hittils. Williot ligger i babygymmet och sover snart, haha min sjöstjärna. När Alexander kommer hem ville han också vara med och sola lite, så vi tar väl en hel-dag ute i solen, så himla skönt.

Mitt lilla älskade barn har även bara vaknat en gång på natten under två dygn nu, mellan 3-4 tiden. Så jag är sjukt utvilad på dagarna,. Gjorde även frukost till Alexander idag innan jag väckte honom, tror det uppskattades!

Nu ska jag ta Williot och klä på honom, mig och dra ut och sola! :-)

go morgon

sitter och myser med williot nu, ska se om han somnar snart, behöver tvätta & äta lite. senare ska vi in till Eksjö på möte & träffa celine lite. hörs sen!

go kväll

haft en riktigt go kväll, va vid udden och "kastade macka" samt stötte på jocke & malin och stod och snacka me dom ett tag. Sen gick vi hem & åt äggmacka och myste i soffan, o nu är alle ute och röker och jag ska med gå ut nu, och williot sover i liggdelen till vagnen men ska strax få mat :) natti!

dö trött

har haft fullt upp, igår va vi i stensjön och idag har vi diskat, städat, lagat mat, tvättat & gosat med williot. nu ska jag klä på han och sen gå runt sjön eller något. behöver få friskluft. är ju så fint väder också. så måste jag komma på vad vi ska äta till middag sen. aja. har en sovandes liten williot i famnen, åh så gossigt. han var jätteglad imorse, log hur mycket som helst. :)