Långfredagen

Usch har blivit himla trött på att vara förkyld nu. Har munsår, nyser, täppt i näsan & ont i halsen. Fy tusan!

Så nu ska jag lägga ner lillen i sin säng & sedan gå och duscha. Känner mig fett värd det. Sedan komma på vad vi ska äta till lunch & gå och handla det. & även komma på vad vi ska äta ikväll.

Hörs en annan dag!


Barnmottagningen

Japp mitt lilla hjärta vaknade imorse helt rosslig, täppt i näsan och hostig. Uhh tycker så synd om honom. Så har ringt & pratat med barnmottagningen så ska dit i eftermiddag för undersökning.

Men just nu ligger han här och sover jämte mig & vi väntar på att A ska komma hem nu, vi saknar dig, ❤.

Nu ska jag sova lite till medan lillpojken sover, natti. :-)


Oliwer

Det går inte att beskriva i ord hur stolt jag är över mitt lilla hjärta. Jag har världens underbaraste son som jag älskar över allt annat. Och A gav mig den finaste gåvan någonsin.

Vill bara visa upp Oliwer för allt och alla i hela världen. Jag är så lycklig, ❤.


Fredag

Idag är lillemannen 4 dagar gammal, & idag blir det även hemfärd. Ska bli så skönt. Längtar hem mycket nu :-).

Kommer bli en omställning att komma hem, men är så trött på bb nu :-/. Men vi ska tillbaka till bb imon för att kolla lillemannens gulsot så det är helt borta. Men nu ska jag mata prinsen, han vaknade nu :-).


Hormoner?

Är ledsen, även att jag ligger med världens finaste son på bröstet. Ligger fortfarande inne på bb med oliwers pappa, han sa igår att han sakna mig och ville skjuta ihop sängarna och hålla om mig. Och han vet hur mycket han betyder för mig och att jag fortfarande älskar honom. Det är så jävla jobbigt. Är gråtfärdig hela tiden, vill bara se min son utvecklas & va glad under tiden..


:-/

Jag är trött, har miljoner tankar som snurrar i huvudet, har en bebis som har låtit mig sova en timme på hela natten. Har ammat honom nu och nu får han tillägg. Ska se om vi kan sova en stund till efter det.

Jag tycker om dig, har alltid gjort och kommer alltid att göra, det märks ännu mer nu när vi är på bb tillsammans..


Idiot

Det måste ju vara jävligt lätt att hacka ner på någon man inte känner? Du vet inte vem jag är, varför jag röker, vad jag har gått igenom i mitt liv? Du baserar all din skit på vad jag skriver här, och det är 2% av mitt liv som hamnar här.

Kan förövrigt informera dig om att jag inte har rökt på 3 dygn nu, sedan jag fick upp min son på bröstet. Men jag kanske fortfarande inte ska bli mamma? Eller ska passa som mamma? Min son har aldrig mått bättre än han gör nu, och jag stör mig på att sådana som du inte har något att säga till om :-).


Världens finaste gåva.

11-03-13, datumet då du min lilla ängel kom till världen. Efter mycket om och men fick jag upp en liten Oliwer på bröstet klockan 15:59. Din pappa och jag älskar dig så himla mycket. Du vägde 3215g & mätte 49cm, och du kom i vecka 35+5, så du kom lite tidigt, men jag är lila glad för det älskade du. ❤❤❤


Svar igen

Ja så kan de vara, men jag är inte orolig för det, bebisen kommer må finfint. Och likaså jag. Jag måste själv vara motiverad till att sluta röka och det är jag som sagt inte.


Svarar på kommentar

Hej Jenni.
Anledningen till att jag fortfarande röker är för att jag inte lyckades sluta, har försökt flera gånger men inte kunnat fullfölja det, har inte haft full motivation. Men prinsen i magen mår bra, och har inte tagit skada av att jag röker. Så nu är det ingen fara :-).


Besök på förlossningen

Tillbringat sista timmarna denna dagen på förlossningen, slemproppen har gått, dock ingen vattenavgång än, men vi hoppas på att det kommer snart. Sedan har jag även förvärkar/värkar som dödar, nej men gör himla ont i ryggen av dem iallafall. Men de kommer inte regelbundet & de avtar ibland. Vill bara få igång förlossningen nu, mamma & pappa längtar efter dig prinsen, ❤.

Imorgon klockan 09:00 ska jag in på kontroll på förlossningen igen så att se om vattnet går, åh snälla säg att det går nu inatt. Villvillvill.

Var hemma och hämtade lite kläder och saker innan, gosade med Nisse lite samt gav honom mer mat & vatten, och smörjde in hans sår med helosan, det börjar se bättre ut nu. Så nu hoppas vi att han blir piggare. Så imorgon när jag har varit på kontrollen på förlossningen ska jag bara vara hemma hos honom och gosa, min lille socker-katt! :-) ❤.


Mys i kvarnarp

Ligger i soffan hemma hos pappa, skulle kunna somna när som. Så himla trött. Jaja. Har varit på dollarstore och shoppat lite, va även på djuraffären och köpte kattkoppel (blev sele) och sedan köpte jag lite leksaker till lillemannen :-) ska hem och ge honom de sakerna snart, samt ge honom lite mer mat & kolla så att han har vatten :-).

Pappa, Anna och jag ska även åka och handla mat snart, fint. Men Just nu sitter min pappa och sover i soffan. Ha en fin kväll! :-)


Friday

Idag har jag inte kunnat blogga tidigare då jag inte har haft tid.
Har varit i skolan, först svarade vi på några frågor, sedan blev det att åka till Ädelfors och kolla in deras folkhögskola. Den verkade faktiskt bra, men de verkade lite för flummigt bara. Jaja. Blir ändå komvux för mig när jag har varit mammaledig.

Efter skolan gick jag till Willys och köpte jordgubbar, sedan gick jag hem. Har rensat Nisses kattlåda och gosat med honom. Nu ska jag städa undan lite skit för sedan kommer pappa, Anna och M hit. Så nu jäklar ska här bli fint! :-)

Skriver mer senare!


Mamma & Amanda-dag

Hej på er, vaknade halv 8 av en kisse som tyckte att jag skulle gå upp, så vad gör man inte? Gick upp & åt frukost, sedan drog jag mig till skolan. Satt och läste och sen åt jag lunch i skolan. Fick skjuts hem. Ringde lite samtal & bara gosade med Nisse.

Klockan 13:45 tog jag bussen till Nässjö, mötte upp mamma som är på ryhov där just nu, vi gick på stan, fick 2 äggkoppar av mamma, köpte 2 dukar, en till köket & en till vardagsrummet. Fyndade även två mössor till lillkillen, strumpor till mig, röda mamma-jeans, och en tröja till mig. Himla nöjd. Fick allt detta för ca 400kr.

När jag kom hem möttes jag av en liten Nisse som kom och mötte mig i dörren, gosade lite till med honom, sedan kom M & A hit en stund.

Nu har jag kollat på Sofias Änglar och fällt några tårar, och strax ska jag krypa ner i sängen!

Ha en fantastisk kväll allihopa, ❤.


Knäpp kisse

Jag har verkligen skaffat en knäpp kisse som ska ligga PÅ mig när jag ska sova, och varje gång han flyttar sig så vaknar jag. Så har vaknat ca 1gång i timmen hela natten, bra förberedelse innan bebis kommer :-).

Nu har jag ätit frukost och ska diska snart tänkte jag, sedan ska jag gå till skolan :-).

Efter skolan får jag besök, rätt Chill det med, ska ha möte nämligen, jaja skriver mer sen :-)
Ha en superbra dag, ❤.


Mycket bra dag

Japp som rubriken lyder har jag haft en mycket bra dag. Det enda negativa tror jag var att solen försvann så fort jag kom utanför dörren och skulle gå till skolan, men sådant är livet!

Hade en bra dag i skolan, drog till Willys och köpte katt-tillbehör, fick skjuts av pappa hem, diskade och städade. Sedan flyttade min fina Misse in här.

Har inte gjort ett skit efter det, enbart kollat på tv, Tunnelbanan & Efterlyst! Och såklart gosat med Misse.

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntas skola igen! :-).

Natti alla sköna, ❤.


Underbara sol

Godmorgon.
Hade planerat att diska och grejer idag på morgonen, så blev inte fallet då jag fastnade i soffan efter att ha pratat med min handläggare på soc.

Nu ska jag gå ner och kolla om jag har fått någon post, därefter ska jag äta något och sedan gå till skolan. Första gången på 1,5 vecka. Ska faktiskt bli skönt.
Efter skolan ska jag köpa kattsand och kattmat. Blir ju katt-ägare idag till en fin liten kille vid namn Nisse!

Sedan vet jag inte vad som händer idag, bara ta det lugnt tror jag. Och packa klart bb-väskan!

Nu måste jag skynda mig :-)


Skaffar katt

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag idag, för det har jag.

Gick upp till stan, träffade M, handlade, lämnade tillbaka en bh och lämnade ett papper på soc.

När jag kom hem gjorde jag mat, falukorv i ugn & pasta, himla gott!
Efter det satte jag mig för att kolla på tv, har suttit här sedan dess, har även blivit med katt, och lillemannen vid namn Nisse flyttar in här imorgon! :-)

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen för lite sömn. Imorgon blir det skola för min del. Ska bli skönt!

Ha en trevlig kväll godingar, ❤.


Tisdagmorgon

Godmorgon på er finisar.

Vaknade för snart en timme sedan, ska göra lite frukost nu, borsta tänderna och sedan gå ut och gå lite.

Senare idag ska jag möta upp en tjej som ska köpa en jacka av mig, så då måste jag gå till Willys. Ska även klämma in en vilopaus däremellan och sedan ska jag dammsuga lite om jag orkar det.

Funderar på att göra falukorv i ugn idag & potatismos, himla gott det med. Men nu ska jag äta och göra mig klar för promenaden, ha en himla fin dag, ❤.


Trött tjejja

Dagen har bestått av promenad till hvbhemmet, Willys och massa mys. Har även gipsat magen, så nu ska den bara lackas och hängas upp på väggen :-).

Är väldigt trött nu och har en väldigt livlig bebis i magen, så får hoppas att jag får sova nu direkt :-).

Ha en go' kväll alla godingar där ute, ❤.


BF - gissningar

Skulle vara roligt om ni som läser ville gissa också :-).


Seg morgon

Vaknade runt 9 tiden, orkade inte gå upp, men nu har jag äntligen gått upp. Ska göra frukost och klä på mig, sedan bär det av mot hvbhemmet, ska skriva veckoplanering vilket är heelt onödigt. Sedan blir det dra upp till Konsum och köpa en brödkavel, funderar nämligen på att baka bullar. Men vet inte om jag orkar det..

Ska även tvätta idag, kan behövas. Och sedan vet jag inte vad som händer. Bara ta det lugnt tror jag.

Har en bebis som sprattlar i magen också, jag längtar efter dig :-).

Ha en go' dag, ❤.


Fin Söndag

Idag har jag faktiskt fått en del gjort. Dammsög lägenheten, blir ju skitigt på direkten? Sedan hoppade jag in i duschen, blev upphämtad av pappa och for till honom för lite mysmiddag. Stannade där en stund och hade det trevligt.
När jag kom hem vilade jag en liten stund, sen bakade jag kladdkaka, satt framför "Grown Ups" och åt, riktigt gott. Nu har jag bara disken kvar, sedan blir det att borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Lillkillen i magen har kommit på att det är himla roligt att sparka på mina revben, gör så ont! Men allt för min lilla groda.

Ha en go' kväll alla sköningar där ute, ❤.


Go' morron

Vaknade runt 10 tiden i morse, men ville inte riktigt gå upp. Så har legat i sängen tills nu, helt okej fast börjar få ont i ryggen som tusan. :-(

Nu ska jag gå upp och göra frukost, sedan ska jag dammsuga lite, förstår inte hur det blir smutsigt på golvet på direkten? Jaja. Efter det om det hinns med tänkte jag gå ut och gå lite. Bara runt kvarteret eller något så jag rör på mig lite. Sedan ska jag hoppa in i duschen för att efter det, bege mig till pappa och äta middag. Mysigt :-).

Ikväll får vi se vad som händer. Bara ta det lugnt antagligen. Men ha nu en underbar dag, ❤.


Mysdag

Har tillbringat dagen hos min kära mor med familj. Himla mysigt. Först åkte vi till Österbymo och hälsade på min lillasyster Tindras farfar som nyss kommit till äldreboende. Himla fint ställe och fin personal var det där. Vi satt hos honom och fikade lite innan vi åkte tillbaka till mamma.

När vi väl kommit hem gick jag och vilade lite, himla skönt det var alltså. Sedan blev det mat, älg-köttfärslimpa, potatis & brunsås, mums! Sedan blev det efterrätt, någon paj och vaniljsås. Sedan var jag tvungen att vila lite till och nu är jag hemma igen.
Var inne på Willys och köpte glass och juice.

Attans gasig i magen är jag också, och mina fisar luktar apa, bokstavligen.
Men nu ska jag gå och hämta en glass och kolla klart på Teen Mom 2, senare blir det Mello-mys i min ensamhet. Skönt det med ibland!

Ha en underbar kväll, ❤.


Early mornin'

Uppe tidigt idag, hade ställt klockan på halv 9 men vaknade strax innan 8. Hade velat sova till halv 9, menmen sånt är livet. Nu har jag gjort iordning mig och ätit frukost, ska nämligen ut till min mor och vara där idag. Ska bli trevligt. Nu måste jag bara diska sedan jag kokade mannagrynsgröt. Sedan är jag klar för upphämtning.

Hoppas alla får en bra dag för det ska jag ha, ❤.


Geordie Shore

Dagen började väldigt bra, åt en risifrutti och drog med mig själv på en liten promenad. Skulle diska, och sedan ta emot besök, hade nämligen ett möte inplanerat. Men när jag sedan skulle diska, började jag må illa och fick spy. Ställde in mötet och gick och la mig för att vila. Vaknade igen efter 3 timmar. Väldigt skönt! Sedan gick jag upp och värmde lite mat. Tryckte ner mig i soffan och stannade där ett bra tag.
Sedan fick jag för mig att jag skulle gå och lägga mig i badet, stannade dock inte där så länge, för blev så himla svettig.

Har suttit och kollat på Geordie Shore en timme eller något och nu ska jag ta tag i det "lilla" diskberget jag har.
Sedan blir det antagligen sängen för min del.

Tror förövrigt inte att jag har magsjuka, utan att det var gravidteten som spökade då jag inte har mått illa mer idag.

Godnatt på er godingar, ❤.


Underbara Fredag

Go'morron, vaknade av att solen lös in i sovrummet, ganska pigg ändå för att vakna så tidigt. Nu ska jag ta och äta frukost, diska den "lilla" högen disk jag har, sedan ska jag tralla vidare till Willys för att handla cigaretter, juice och mjölk. Det börjar ta slut här hemma.

Vid 12:30 har jag ett möte här hemma så blir att ta en dusch när jag kommer hem och sen städa undan lite. Ska även på en tjejkväll ikväll, så blir att förbereda inför det också!

Nu ska jag gå och äta frukost, mitt lilla hjärta i magen verkar lite hungrig, ❤.